Kuartin atanapi henteu. Naha pandemi atanapi henteuna éta. Telepon pidéo parantos janten kabutuhan. Janten upami anjeun pangguna Jio Phone, di dieu urang bakal ngajelaskeun metoda pikeun diundeur Zoom App pikeun Jio Phone.

Dina waktos ngantemkeun pépar, urang ngalangkungan jaman-taun anu kantos. Hirup parantos tibalik. Kabébasan perjalanan sareng gerak anu ku urang dipikagaduhkeun parantos kabébasan.

Dina kaayaan kitu, teu mungkin dijauhkeun tina pagawéan, direncanakeun di juru kamar sieun disebarkeun virus.

Ieu kenging bisnis sareng kantor ngajantenkeun alternatif pikeun ngajalankeun operasionalna saolah-gancang. Dina kaayaan ieu, paméréan konperénsi sareng aplikasi pidéo parantos janten cara anu umum, padamelan, sareng diskusi.

Upami anjeun nganggo Jio Telepon di India. Anjeun tiasa mendakan gampang nyambung ka kolega anjeun atanapi anu dipikacinta anu sanés liwat aplikasi streaming video sapertos Zoom App. Urang bakal masihan anjeun prosés sareng sumber pikeun meunangkeunana.

Unduhan Ngajalankeun Aplikasi pikeun telepon Jio: Kumaha atuh éta?

Ngaageungkeun App kanggo mobiles ogé PCS. Anjeun ogé tiasa ngundeur sareng masang aplikasi ieu dina telepon Jio anjeun. Nganggo éta anjeun tiasa ngiringan rapat sareng pamilon dugi ka saratus individu.

Kalayan riungan sapertos kitu anjeun tiasa ningali kristal-jelas, kualitas luhur, interaksi nyanghareupan sareng ramo. Dina waktos anu sami, layar layar anjeun sareng komunikasi ngaliwatan talatah instan in-app.

Penghargaan Zoom App anu meunang dina telepon Jio tiasa dianggo pikeun rapat online, konperénsi video, sareng olahtalatah nganggo aplikasi ieu.

Rincian APK

namiZum Awan Rapat
Vérsiv5.1.28573.0629
ukuran32.72
pamekarZum.US
Ngaran Paketurang.zoom.videomeetings
hargabebas
Diperyogikeun Android5.0 sareng Di luhur

Fitur Zoom App

Aplikasi ieu mangrupikeun anu pangsaéna diantara sakabeh aplikasi tina jinisna. Anjeun tiasa nikmati fitur-fitur ieu saatos diundeur Zoom App pikeun telepon Jio parantos réngsé.

  • Kualitas babagi layar anu pangsaéna
  • Bagikeun layar langsung ti smartphone Jio anjeun.
  • Gambar ngabagi layar, situs wéb, Google drive, file kotak, sareng kotak drop, atanapi dokumen sanés.
  • Kirim dina teks, gambar, sareng file audio langsung ti telepon sélulér Jio anjeun nganggo ketok.
  • Tampilkeun status kasadiaan.
  • Anjeun tiasa ngajak kontak telepon atanapi kontak email.
  • Anjeun tiasa ngiringan salaku panongton atanapi salaku spiker anu aktip
  • Usaha dina sadaya sambungan internét kaasup 3G / 4G atanapi sambungan WiFi.

Anjeun kedah masihan maca ka handap nganggo Tulisan pinuh pikeun Pamaké telepon JIO.

Unduh Seuneu Gratis di Jio Phone

Kumaha Ngundeur Ngaageungkeun App pikeun Jio Phone

Aya dua cara pikeun ngundeur aplikasi ieu. Salah sahiji langsungna ti toko muter google sareng anu sanésna mangrupikeun file APK anu engké tiasa dipasang dina sélulér Jio. Ieu kumaha carana ngundeur éta ti Google Playstore.

  1. Pindah ka Google Play Store (Patalina di tungtung tulisan)
  2. Milarian Zoom App via bar teang di luhur halaman.
  3. Ketok atanapi klik pilihan installna

Sakali prosés lengkep, anjeun tiasa milarian ikon aplikasi dina layar telepon Jio anjeun. Ngan ketoknya pikeun muka sareng nyambung langsung.

Kumaha Ngalakukeun Zoom App APK Download pikeun Jio Phone

Ieu salaku basajan salaku prosés instalasi langsung. Di dieu anjeun kedah ngaliwat sababaraha léngkah tambahan sareng pasang aplikasi ku cara manual. Urang bakal ngajelaskeun prosés dina urutan. Anjeun ngan kedah meta dina urut nomer nunjukkeun.

  1. Lengkah kahiji nyaéta unduh file APK. Pikeun éta, anjeun kedah klik atanapi ketok dina tombol 'Download APK' di handap.
  2. Ieu bakal ngamimitian prosés dina jangka waktu 10 detik (gumantung kana kecepatan internét anjeun).
  3. Saatos prosés réngsé, téang file APK kana diréktori mobile anjeun teras ketok di dinya.
  4. Di dieu anjeun tiasa disarankeun pikeun ngaktipkeun pilihan Sumber Deui. Anjeun tiasa ngalakukeun éta tina setélan kaamanan.
  5. Teras ketok sababaraha kali deui, sareng anjeun bakal di tungtung prosedur pamasangan.

Ieu ngalengkepan prosés pamasangan. Anjeun ayeuna tiasa nganggo Zoom pikeun panggero pidéo sareng komunikasi.

Potret layar

kacindekan

Ngundeur aplikasi Zoom pikeun telepon Jio ngabutuhkeun léngkah-léngkah anu saderek. Teras anjeun tiasa nikmati sagala fitur anu flaunts app hébat ieu. Kéngingkeun Zoom APK pikeun ngetok tautan di handap ieu atanapi anjeun langsung kana Play Store kucara ngetok tautan anu kadua.

Undeur Patalina