Instagram mangrupikeun den pangheulana pikeun generasi ngora dugi ka TikTok ngabutuhkeun pisan judul éta jauh. Naha anjeun terang yén profil Instagram tiasa ditambah kana akun TikTok anjeun? Ku kituna kami bakal nyaritakeun kumaha cara nambihan Instagram ka Tik Tok.

Dua platform anu paling narik-narik pikeun nonoman jaman ayeuna ngalaksanakeun sababaraha perks anu khusus pikeun unggal platform. Masing-masing gaduh ciri sareng kakuatan masing-masing. Upami anjeun mutuskeun pangorbanan hiji kanggo anu sanés. Aya kasempetan anu lumayan seueur anu sono pisan ku henteu nganggo anu sanés.

Kumaha nambihan Instagram ka Tik Tok?

TikTok mangrupikeun pilihan kanggo pilihan pikeun pidéo mobile anu saé sareng pikaresepeun. Klip pondok anu pikaresepeun sareng spontan ieu gampang dilakukeun sareng diunggah dina aplikasi.

Aplikasi kasebut ngalaksanakeun sagala bentuk kontén na ngamungkinkeun anjeun bahagia sawaktu ku aliran anu henteu terusan sareng pondok pondok anu lucu. Sadayana dumasar kana rasa sareng anjeun resep.

Padahal Instagram langkung tiheula dugi ka Tik Tok. Éta nuturkeun filsafat anu béda ngeunaan nyiptakeun eusi sareng ngabagi kontén. Kalayan saringan gambar sareng saringan anu endah pisan. Éta masih platform premium pikeun pangembangan eusi sareng ngabagi.

Tapi TikTok nyalira anu cukup pikeun ngajantenkeun anjeun aktip dina waktosna sajajalan. Masih, jalma hoyong masihan waktos ka Instagram na ogé. Janten upami anjeun ogé naroskeun "Kumaha kuring nambihan Instagram abdi ka TikTok?

Kami bakal nyandak anjeun ngaliwatan prosés. Janten telepon sélulér Android anjeun atanapi alat atanapi apel iPhone anu anjeun bawa. Jawaban kumaha cara nambihan insta pikeun tik tok nyaéta sederhana.

Anjeun tiasa nyambungkeun duanana aplikasi. Sawatara jalma di luar sana anu parantos nganggo aplikasi TikTok pikeun nyiptakeun carita Instagram sareng klip status. Nanging, paling henteu sadar kanyataan yén duanana aplikasi ieu tiasa dihubungkeun langsung ti platform Tik Tok.

Sateuacan anjeun mimitian ngaitkeun akun dina dua aplikasi ieu. Anjeun kedah terang yén aranjeunna dua aplikasi anu béda-beda diaku sareng dioperasikeun ku perusahaan anu béda pisan. Insta dipiboga ku Facebook sareng Tik Tok mangrupikeun perusahaan Cina.

Dina raraga numbu Instagram sareng TikTok, anjeun kedah masang kadua aplikasi dina telepon anjeun. Kusabab anjeun didieu. Anjeun parantos ngagaduhan akun. Ayeuna anjeun parantos ngaliwat prosés. Janten ieu kumaha cara numbu Instagram ka TikTok.

Ieu mangrupikeun léngkah-léngkah. Ngalakukeun aranjeunna dina sekuen anu ditangtukeun sareng anjeun bakal aya dina waktos henteu.

1 Buka aplikasi Tik Tok tur ketok dina ikon profil. Ieu aya di pojok katuhu handap upami anjeun ngagaduhan aplikasi dibuka dina layar alat anjeun.

2 Ayeuna ketok dina pilihan Édit profil sakali anjeun ngalangkungan léngkah anu kahiji.

3 Di dieu anjeun tiasa ningali pilihan kanggo nambihan profil Instagram sareng YouTube anjeun. Toél tab Tambahkeun Instagram.

Ayeuna anjeun bakal dibawa ka Login Instagram anjeun. Eusian kapercayaan anu kalebet nomer telepon, nami pangguna, atanapi email, sareng kecap akses na. Teras pencét tab login. Anjeun bakal dibawa ka profil anjeun via TikTok.

Ayeuna ketok dina pilihan "Ngahasilkeun" pikeun ngamungkinkeun akun anjeun ngaksés ka akun Insta.

Ieu kumaha cara nambihan insta pikeun tik tok dina handphone anjeun. Ayeuna anjeun tiasa ngabagi pidio video anjeun dina telepon anjeun langsung pikeun insta tina aplikasi TikTok. teu kedah ngaliwat jalur jalan panjang panyambaran antara dua aplikasi ieu.

Kumaha Ngaitkeun Akun Instagram Sekunder atanapi Bisnis kanggo TikTok

Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ogé. Jalma anu nyobian nyambungkeun akun Instagram bisnis atanapi akun Instagram anu kadua aranjeunna tiasa nyanghareupan sababaraha masalah. Anu paling umum nyaéta masalah sandi salah. Éta gampang pikeun ngalereskeun. Pikeun ngalakukeun ieu, metoda ngagaduhan léngkah-léngkah saderhana.

  1. Pindah ka akun Kadua atanapi bisnis anjeun dina Instagram anjeun.
  2. Ketok dina setélan
  3. Toél kana kaamanan
  4. Ketok 'Damikeun sandi kanggo akun ieu'
  5. Pasihan kecap akses kana akun éta.
  6. Ayeuna nganggo Kapercayaan ieu pikeun nyambung ka Instagram ti TikTok. Janten ieu kumaha cara numbu Instagram ka TikTok tina bisnis atanapi akun Instagram anu kadua.

Kumaha carana Unlink Instagram ti TikTok

Kanggo alesan naon waé anjeun badé ngaleupaskeun dua akun anu kedah dilakukeun? Dina hal ieu, anjeun kedah ngulang prosés anu disebat dina kasus anu munggaran.

Di dieu tinimbang mencet pilihan "Tambahkeun Instagram". Anjeun kedah ngetok tombol "Unlink". Maka aplikasi TikTok sacara otomatis bakal ngahapus wincikan Instagram anjeun.

Janten ngalangkungan ngagunakeun léngkah-léngkah ieu kumaha nambihan Instagram ka Tik Tok janten tugas anu sederhana. Ayeuna laksanakeun sareng ngajadikeun hirup anjeun leuwih gampang.