Drama salaku wangun seni ekspresi mangrupikeun salah sahiji sumber hiburan anu paling umum sareng punjul pikeun pamiarsa dunya anu langkung ageung. Kami ngobrol ngeunaan Enif TV sareng éta hal anu relevan pikeun form hiburan ieu.

Para pamiarsa Asia Tenggara gaduh alacrity pikeun sinétron sareng ieu kenging saatos pilem, éta drama TV sareng serial anu ngahasilkeun sumber hiburan.

Ieu naha industri hiburan hiburan mini layar di daérah ieu ngaluarkeun séri dina rupa-rupa sosial, budaya, sareng jejer sanés.

Dina waktos anu sami, dina jaman globalisasi ieu. Kami kakeunaan cita-cita budaya daérah anu sanés. Nyatana, manusa jaman ayeuna mangrupikeun gabungan tina sababaraha budaya anu paling geografis sareng fisik dipiceun tina anjeunna.

Salah sahiji cara pangaruh budaya nyaéta kasadiaan eusi hiburan ti sakumna pangeusina. Sacara internasional, aya sababaraha sumber produk drama anu tiasa ngahirep pamiarsa ti sagala rupa daérah dunya. Salah sahiji conto nyaéta Industri Drama Turki.

Naon ari TV Enif

Ieu mangrupikeun Saluran YouTube anu berpusat di Dubai sareng tujuanana pikeun nyangkingkeun eusi anu pangsaéna tina sababaraha industri di pangeusina. Saluran ieu parantos diluncurkeun pikeun ngahasilkeun sababaraha eusi video anu luar biasa pikeun pamirsa di Hindi sareng Urdu.

Ieu kalebet tarjamahan tina bentuk-karya hébat ti sababaraha daérah pikeun pamirsa anu diomongkeun Urdu sareng Hindi.

Anjeun tiasa ngaksés ieu iraha wae sareng tempat tanpa kedah mayar langganan kanggo saluran. Janten upami Anjeun milarian Episod Urdu atanapi Hindi anu disebut Kurulus Osman Episodes atanapi kipas tina Urdu / Hindi anu dijebol Ertugrul Ghazi. Anjeun tiasa nonton sadaya éta dina format anu dipikahoyong.

Hal anu pangsaéna ngeunaan YouTube nyaéta yén anjeun tiasa ngaksés konténna dina telepon sélulér anjeun atanapi dina waktos anu sami nyambung ka TV Android anjeun sareng nonton dina layar anu langkung ageung sareng kulawarga sareng babaturan anjeun.

Naha anjeun nyéépkeun sabtu minggu di bumi atanapi masihan koméksi antara anjeun damel sareng bumi. Anjeun tiasa nyambung ka internét sareng ngawitan ningali ti mana waé anjeun ngantunkeun.

Utamana, upami anjeun mikir ngamimitian lalajo séri Osman Ghazi Turki. Ieu mangrupikeun saluran anu anjeun kedah tuturkeun. Anjeun tiasa nampi sadaya épisode-épisode-urutan pikeun anjeun. Digedekeun dina basa Hindi sareng Urdu kalayan épék sora anu ditangtoskeun, anjeun moal kantun ngéléhkeun di dieu.

Pilihan pikeun Enif TV

Upami anjeun heran ngeunaan alternatip na saluran Enif TV YouTube ieu. Teras teras maca. Di dieu kami bakal masihan anjeun inpormasi sumber anu sanés pikeun anu mikaresep Turki sareng kontén anu disebat dina Hindi sareng Urdu. Anjeun tiasa ngagunakeun telepon sélulér, laptop, atanapi komputer pribadi anjeun pikeun ngaraosan serial drama anu pikaresepeun ieu.

PTV Bumi

Ieu mangrupikeun jangjang hiburan Pakistan Televisi Network. Penyiar resmi nagara dikaut ku badai ngabutuhkeun pikeun musim ieu kalayan ngenalkeun Diliris Ertugrul dibentukna ogé salaku Ertugrul Ghazi.

Éta ngaungkeun versi Urdu anu disebatna yén pamirsa Hindi ogé tiasa resep tanpa aya kasusah.

YouTube: TRT Ertugrul ku PTV

Upami anjeun henteu hoyong nonton pilem dina tipi kusabab alesan. Teras aya pilihan sanés pikeun ngajalajah ogé. Anjeun tiasa buka YouTube: TRT Ertugul ku PTV.

Ieu mangrupikeun saluran resmi pikeun nyalurkeun épisode drama Ertugrul dina versi anu dijebatkeun. Anjeun tiasa ngamimitian ti unggal episode sareng ngareureuhkeun sarta ngantep iraha waé pikeun uih deui.

Urdu / Hind Dramas dina Android Mobile

Pilihan séjén nyaéta pikeun pangguna mobile. Upami anjeun ngagaduhan telepon sélulér Android maka di dieu mangrupakeun alternatif anu pangsaéna pikeun Enif TV.

Teras anjeun tiasa pasang sababaraha aplikasi anu bakal masihan anjeun aksés langsung ka serial séri anu dubruk dina basa lokal. Ieu kaasup Abbasi TV Apk, iFilms App, sarta TV Makki.

Anjeun tiasa ngajalajah langkung seueur ngeunaan aplikasi ieu sareng undeuran file APK nganggo ketok tunggal. Teras Anjeun tiasa nikmati drama Turki di telepon Android dimana waé iraha waé.

kacindekan

Enif TV mangrupikeun tambahan panganyarna pikeun sumber online ti mana anjeun tiasa nikmati drama sareng kontén showbiz anu sanés ti sakumna dunya. Di dieu, episode ieu disebatkeun pikeun anjeun dina Hindi sareng Urdu. Sadaya anu anjeun butuhkeun nyaéta sambungan internét sareng alat pikeun ngaksés saluran éta.