TikTok dilarang di nagara anu béda sareng ningali masalah ieu kami nampi aplikasi android énggal anu alternatif pikeun TikTok sareng nami aplikasi App.Xiaomi.Com Tiktok Editor. Dugi ka ayeuna ieu mangrupikeun alternatif Apk anu pangenalkeun ku pamekar.

Kiwari TikTok mangrupikeun aplikasi Media Sosial anu paling trending di kalangan pamaké android anu tiasa di-download di Google Play Store. Éta kasohor pisan di kalangan rumaja sareng kusabab kanaékan popularitasnya ayeuna déwasa ogé nganggo janten hiburan pikeun nyéwa babaturan sareng anggota kulawarga.

Tapi kusabab alesan anu tangtu, TikTok dilarang di jero nagara anu béda sapertos India, Saudi Arabia sareng UAE, dll. Menimbangkeun skéma pamekar ayeuna mutuskeun pikeun nyieun modél android anu ngahasilkeun alternatif pikeun TikTok.

Ti ieu Xiaomi Tiktok Editor dikembangkeun. Apk nyertakeun fitur anu sami aya di jero TikTok tapi aranjeunna nambihan kontén anyar ieu di jero disebut Social Media Counter. Ti mana pamirsa tiasa ngabagi klip pidéo langsung langkung-langkung dina Forum Media Sosial anu béda.

Tombol Download Langsung ngaktifkeun pamirsa pikeun ngundeur klip video karesep di jero smartphone. Upami anjeunna hoyong ngadamel pangkalan data dimana aranjeunna tiasa nyimpen, dibagikeun bahkan ningali video engké dina waktos bébas.

Naon App.Xiaomi.Com Tiktok Editor

Ieu mangrupikeun aplikasi android hususna anu dimekarkeun sacara fokus kana pamakean android anu henteu ngagaduhan aksés dina TikTok sareng dilarang sacara permanén di nagari maranéhna. Ngundeur Apk ieu bakal ngamungkinkeun pamaké pikeun nyiptakeun pidéo alit anu nyusun saringan anu béda sareng ngabagi langkung seueur kana grup sareng akun anu béda.

Malah Béda Daérah Media Sosial anu ditambah dina jero aplikasi pikeun ngantepkeun panyipta terang ngeunaan jumlah saham sareng anu resep. Kusabab fitur anu unik sareng dinamis, forum video pondok ieu deui popularitas anu ageung di kalangan para pangguna dina waktu anu singget.

Tujuan utama nyayogikeun Apk ieu mangrupikeun kasempetan pikeun ngagunakeun aplikasi sanés tibatan TikTok. Upami Anjeun milarian alternatif ka TikTok tibatan kami nyarankeun anjeun masangkeun Apk ieu dina sélulér Anjeun. Kami ngajamin moal nguciwakeun anjeun.

Rincian APK

namiApp.Xiaomi.Com Tiktok Editor
Vérsiv11.6.0
ukuran80.55 MB
pamekarXiaomi
Ngaran Paketcom.ss.android.ugc.aweme
hargabebas
Diperyogikeun Android4.1 sareng Tambih Deui

Bagian anu pikaresepeun ngeunaan aplikasi ieu anjeun tiasa ningali sareng minuhan super karesep anjeun ti mimiti nuturkeun rekeningna. Leres, anjeun nguping kami leres, superstar kagolong dina industri pilem anu beda ogé ngagunakeun forum ieu pikeun ngahibur fansna pas.

Aplikasi gratis kanggo diundeur sareng masangkeun leuwih ti smartphone. Upami Anjeun milarian platform dimana anjeun tiasa nganyatakeun bakat anjeun dina bentuk klip pondok. Bilih Apk ieu sampurna, mung ketok tombol download sareng nunjukkeun bakat anjeun ka sadunya.

Fitur utama App

  • Pamaké android anu berbakat sapertos anu percaya kaahlianna unik sareng pikaresepeun tibatan anjeunna tiasa / terang ka jalma anu séjén terang ngeunaan ngarékam klip pidéo leutik.
  • Pamirsa tiasa diajar kaahlian anu aya hubunganana sareng widang anu béda ku ningali klip pidéo pondok ieu.
  • Super Béntang milik industri pilem béda ogé sayogi pikeun nuturkeun.
  • Malah panempo tiasa nonton sareng ngiringan widang anu béda. Upami anjeunna resep musik aranjeunna kedah nuturkeun kategori musik. Kategori musik kalebet musik opera, klasik, sareng musik dasar.

Potret layar tina App

Kumaha Ngundeur sareng Pasang App

Proses undeuran jadi basajan sareng gampang dilaksanakeun. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun ngan saukur klik tombol link download sareng undeuran anjeun bakal otomatis dimimitian. Kami mastikeun yén nyayogikeun pautan undeuran versi panganyarna tina App.Xiaomi.Com Tiktok Editor jero tulisan.

Sakali anjeun parantos réngsé ngunduh undakan salajengna nyaéta pamasangan sareng panggunaan Apk. Sanaos éta basajan, pikeun bantosan pangguna kami nyayogikeun tiap léngkah di handap.

  • Mimiti, buka bagian storages mobile sareng paluruh Apk File ti Download Folder.
  • Pencét Apk pikeun ngamimitian prosés pamasangan.
  • Sakali dipasang deui, lebet ka menu mobile teras klik dina ikon App.
  • Saatos muka aplikasi, anjeun gaduh aksés kana kontén hiburan anu taya haratis.

Anjeun ogé tiasa nyobian Pilihan Tiktok ieu di handap.

LitLot Apk
Zynn Apk

kacindekan

Kami yakin dugi ka ayeuna ieu mangrupikeun gaganti anu terbaik tina TikTok. Pangguna Android tiasa ngunduh éta ti dieu gratis. Nalika diunduh atanapi pamakean Apk, upami anjeun mendakan masalah, gratis pikeun ngahubungi kami. Tim ahli kami bakal ngahontal anjeun pas kami nampi query anjeun.

ngundeur APK