Карантин или не. Без разлика дали е пандемија или отсуство на истата. Видео повик стана неопходност. Значи, ако сте корисник на ioио Телефон, овде ќе го опишеме методот за преземање на апликацијата Zoom за ioио Телефон.

Во пресрет на пандемијата, минуваме низ невидени времиња. Lifeивотот се сврте наопаку. Слободата на патувањето и движењето што досега ги земавме здраво за готово стана луксуз.

Во такви ситуации, не е можно да се држат настрана од работа, затскриени во агол на просторијата стравувајќи се од ширење на вирус.

Ова е причината зошто бизнисите и канцелариите се појавуваат со алтернативи за да ги одржат своите активности што е можно побргу. Во оваа ситуација, употребата на конференциски и видео апликации стана многу вообичаен начин за работа, состаноци и дискусии.

Ако користите ioио телефон во Индија. Можеби ви е лесно да се поврзете со вашите колеги или други најблиски преку апликации за видео стриминг, како што е апликација за зумирање. Ние ќе ви дадеме процес и извори за да го добиете.

Преземање апликација за зумирање за Jио Телефон: Како да го направите тоа?

Апликацијата за зумирање е за мобилните телефони, како и за компјутерите. Можете исто така да ја преземете и инсталирате оваа апликација на вашиот телефон ioио. Користејќи го, можете да се придружите на состаноците со учесници до сто лица.

Со таква толпа можете да ги видите кристално чистите, високо квалитетни, интеракции лице-в-лице и да учествувате во него. Во исто време, споделување на вашиот екран и комуникација преку инстант пораки во апликација.

Наградуваната апликација за зумирање на телефонот ioио може да се користи за состаноци преку Интернет, видео конференција и групни пораки користејќи ја оваа една апликација.

Детали за АПК

имеСостанок за зумирање во облак
верзијаv5.1.28573.0629
големина32.72
СоздавачЗум.УС
Име на пакетотнас.зум.преглед на состаноци
Ценаслободен
Задолжителен Android5.0 и над

Карактеристики на апликацијата за зумирање

Оваа апликација е најдобра кај сите апликации од ваков вид. Можете да ги уживате во следниве карактеристики штом ќе заврши преземањето на апликацијата Zoom за телефонот Jio.

 • Најдобар квалитет за споделување на екранот
 • Споделете го екранот директно од вашиот паметен телефон ioио.
 • Слики за споделување на екран, веб-страници, диск на Гугл, датотеки со кутија и паѓачкото место или други документи.
 • Испратете најголемиот број текстови, слики и аудио датотеки директно од вашиот ioио мобилен телефон со чешма.
 • Покажете го статусот на достапност.
 • Можете да ги поканите вашите телефонски контакти или контакти со е-пошта.
 • Можете да учествувате како публика или како активен звучник
 • Работи на сите интернет конекции, вклучувајќи 3G / 4G или WiFi врска.

Мора да прочитате за следново: Користете го целиот напис за корисници на телефон на JIO.

Бесплатно преземање оган во inио Телефон

Како да ја преземете апликацијата за зумирање за телефон ioио

Постојат два начина за преземање на оваа апликација. Едната е директно од продавницата на Google Play, а другата е како APK-датотека што подоцна може да се инсталира на мобилниот Jio. Еве како да го преземете од Google Playstore.

 1. Одете во продавницата на Google Play (линк на крајот на статијата)
 2. Пребарајте ја апликацијата за зумирање преку лентата за пребарување на горниот дел од страницата.
 3. Допрете или кликнете на опцијата за инсталација

Откако ќе заврши процесот, можете да ја пронајдете иконата за апликација на вашиот телефонски екран ioио. Само допрете го за да се отворите и веднаш да се поврзете.

Како да извршите апликација за зумирање АПК Преземање за ioио Телефон

Ова е едноставно како и процесот за директна инсталација. Тука ќе треба да поминете неколку дополнителни чекори и рачно да ја инсталирате апликацијата. Ние ќе го опишеме процесот во низа. Треба само да дејствувате во низата што ги покажуваат броевите.

 1. Првиот чекор е да ја преземете датотеката АПК. За тоа, ќе треба да кликнете или допрете на копчето 'Преземи АПК' подолу.
 2. Ова ќе го започне процесот во времетраење од 10 секунди (во зависност од вашата брзина на Интернет).
 3. Откако ќе заврши процесот, лоцирајте ја датотеката АПК на вашиот мобилен директориум и потчукнете на неа.
 4. Тука можеби ќе бидете прашани да ја овозможите опцијата Непознати извори. Можете да го направите тоа од безбедносните поставки.
 5. Потоа потчукнете уште неколку пати и ќе бидете на крајот на постапката за инсталација.

Ова го комплетира процесот на инсталација. Сега можете да го користите Зум за видео повици и комуникација.

Слики со слики на апликации

заклучок

Преземањето на апликацијата за зумирање за телефонот „ioио“ бара едноставни чекори што треба да се следат. Тогаш, можете да уживате во сите карактеристики што оваа одлична апликација се активира. За да ја добиете APK-от за зумирање, допрете ја врската подолу или можете да одите директно во Play Store со допирање на втората врска.

Превземи линк