Quarantine utawa ora. Apa pandemi utawa ora ana. Video panggilan wis dadi kebutuhan. Dadi yen sampeyan pangguna Jio Phone, ing kene kita bakal nerangake cara download Zoom App kanggo Jio Phone.

Wusana pandhemen, kita ngliwati jaman saiki. Urip wis mbalik. Kebebasan lelungan lan gerakan sing dakpikirake saiki wis dadi mewah.

Ing kahanan kasebut, ora bisa adoh saka kerja, sing mbuwang ing pojok ruangan wedi nyebarake virus.

Iki sebabe usaha lan kantor milih alternatif kanggo njaga operasional kanthi lancar. Ing kahanan iki, panggunaan konferensi lan aplikasi video wis dadi cara kerja, rapat, lan diskusi sing umum.

Yen sampeyan nggunakake telpon Jio ing India. Sampeyan bisa uga gampang nyambung menyang kolega utawa wong sing ditresnani liwat aplikasi streaming video kayata Zoom App. Kita bakal menehi sampeyan proses lan sumber kanggo entuk.

Download Zoom App kanggo telpon Jio: Kepiye carane?

Zoom App kanggo mobiles uga PC. Sampeyan uga bisa ndownload lan nginstal aplikasi iki ing telpon Jio sampeyan. Nggunakake sampeyan bisa melu rapat karo peserta nganti satus individu.

Kanthi akeh kaya ngono, sampeyan bisa ndeleng interaksi sing cetha, kualitas, pasuryan kanthi kristal, lan melu. Sanalika nuduhake layar lan komunikasi liwat olahpesen instan ing app.

Penghargaan Zoom App ing telpon Jio bisa digunakake kanggo rapat online, konferensi video, lan olahpesen klompok nggunakake aplikasi siji iki.

Rincian apk

jenengRapat Cloud Awan
versiv5.1.28573.0629
Size32.72
DeveloperZoom.US
Jeneng Paketus.zoom.videomeetings
pricefree
Dibutuhake Android5.0 lan Ndhuwur

Fitur Zoom App

Aplikasi iki paling apik ing antarane kabeh aplikasi saka jinis kasebut. Sampeyan bisa seneng fitur ing ngisor iki sawise ndownload Zoom App kanggo telpon Jio lengkap.

  • Kualitas enggo bareng layar paling apik
  • Tuduhake layar langsung saka smartphone Jio sampeyan.
  • Gambar enggo bareng layar, situs web, drive Google, file kothak, lan dropbox, utawa dokumen liyane.
  • Kirimi teks, gambar, lan file audio akeh saka telpon seluler Jio kanthi nutul.
  • Tampilake status kasedhiyan.
  • Sampeyan bisa ngajak kontak telpon utawa kontak email.
  • Sampeyan bisa melu dadi pamirsa utawa minangka speaker aktif
  • Dianggo ing kabeh sambungan internet kalebu 3G / 4G utawa sambungan WiFi.

Sampeyan kudu menehi wacan kanggo melu Gunakake artikel lengkap kanggo Pangguna telpon JIO.

Download Fire Free ing Jio telpon

Cara Ngundhuh Zoom App kanggo telpon Jio

Ana rong cara kanggo ngundhuh aplikasi iki. Salah sijine langsung saka google play store lan liyane yaiku file APK sing bisa diinstal ing Jio mobile. Mangkene carane ndownload saka Google Playstore.

  1. Menyang Google Play Store (Link ing mburi artikel)
  2. Goleki Zoom App liwat garis telusuran ing sisih ndhuwur kaca.
  3. Tutul utawa klik pilihan nginstal

Sawise proses rampung, sampeyan bisa nemokake lambang app ing layar telpon Jio. Cukup nutul kanggo mbukak lan nyambung langsung.

Cara Nindakake Download Apk Zoom App kanggo Jio telpon

Iki minangka prasaja minangka proses instalasi langsung. Ing kene sampeyan kudu ngliwati sawetara langkah tambahan lan nginstal app kanthi manual. Kita bakal nerangake proses kanthi urut. Sampeyan mung kudu tumindak miturut urutan nomer nomer sing dituduhake.

  1. Langkah pertama yaiku ndownload file APK. Kanggo kuwi, sampeyan kudu klik utawa nutul tombol 'Download APK' ing ngisor iki.
  2. Iki bakal miwiti proses sajrone wektu 10 detik (gumantung karo kecepatan internet sampeyan).
  3. Sawise proses rampung, goleki file APK ing direktori seluler sampeyan lan tutul ing.
  4. Ing kene sampeyan bisa uga dijaluk supaya bisa ngaktifake pilihan Sumber ora dingerteni. Sampeyan bisa nindakake saka setelan keamanan.
  5. Banjur tutul kaping pirang-pirang, lan sampeyan bakal pungkasan ing prosedur kanggo instalasi.

Iki ngrampungake proses instalasi. Sampeyan saiki bisa nggunakake Zoom kanggo panggilan video lan komunikasi.

Potret App

kesimpulan

Download app Zoom kanggo telpon Jio mbutuhake langkah-langkah sing gampang kanggo tindakake. Banjur sampeyan bisa nikmati kabeh fitur sing app apik tenan iki. Kanggo entuk Zoom APK nutul link ing ngisor iki utawa sampeyan langsung menyang Play Store kanthi nutul tautan kapindho.

Unduh Link