Kita bali karo aplikasi liyane kanggo sing nggoleki platform gratis kanggo nonton film, acara tv lan Episode. VidMix Apk minangka platform sing bisa digayuh kabeh program sing digoleki. Kajaba iku, ana macem-macem jinis genres.

Sadurunge, kita wis nliti lan nuduhake akeh aplikasi sing nyedhiyakake forum sing padha kaya VidMix. Bener, kabeh aplikasi kasebut paling apik lan unik kanthi cara dhewe. Nanging kita wis nampa akeh panyuwunan kanggo aplikasi sing nggumunake iki, kenapa kita bakal mriksa maneh ing artikel iki.

Muga-muga sampeyan bakal nyenengake app iki uga artikel iki. Sawise nalika sampeyan bakal rampung kanthi maca postingan iki, sampeyan bisa ndownload versi paling anyar kanggo aplikasi kasebut. Ana tautan download langsung sing diwenehake ing pungkasan kiriman iki, dadi mung klik link kasebut lan entuk Apk.

Apa VidMix?

VidMix Apk minangka aplikasi Android kanggo para penyayang Movie ing ngendi dheweke bisa nemokake ewonan Film, Saluran TV, Seri, Web Series lan liya-liyane. Nduweni macem-macem jinis fitur lan sampeyan uga bisa kasempatan kanggo main game ing aplikasi kasebut.

Dadi, kabeh fitur kasebut kasedhiya ing aplikasi siji. Sampeyan bisa entuk aplikasi kaya ngono lan kita mesthi ana kanggo nggawa barang-barang kaya kanggo sampeyan.

Nduwe macem-macem bagian kanggo program sing beda-beda kanggo nggawe pangguna supaya luwih seneng. Biasane, ing sawetara aplikasi, sampeyan ora entuk kategorisasi kaya iki lan kabeh nuduhake kabeh kanthi acak.

Dadi, dadi angel kanggo para pengguna ngerteni isi sing pengin dideleng utawa didownload. Fitur paling apik saka aplikasi iki yaiku sampeyan bisa nonton Live Tv ing Android sampeyan.

Sampeyan bisa uga ora ngandel, nanging sejatine muncul kanthi macem-macem fungsi utawa fitur sing ora ana ing film lan game. Siji fitur liyane sing nyenengake sing dikarepake saben film ing aplikasi kasebut yaiku pilihan download video.

Dadi, sampeyan mung bisa ngeklik video sing dikarepake lan ing kono sampeyan bakal dipandu kanggo download link.

Ana macem-macem format kanggo download video, luwih dhisik, sampeyan kudu ngerti jumlah pira data sing sampeyan duwe. Amarga yen sampeyan ngundhuh video kanthi kualitas HD lengkap, sampeyan bisa uga bakal kelangan rencana data.

Nanging sampeyan bisa muter online sing cocog biasane amarga ora butuh wektu kanggo miwiti video. Kajaba iku, ora ana masalah buffering supaya bisa fungsine kanthi gampang ing jaringan 3G.

Rincian Apk

jenengVidMix
versiv2.5.0721
Size13.65 MB
DeveloperTim VidMix
Jeneng Paketcom.vidmix.app
pricefree
Dibutuhake Android5.0 lan Up

Fitur utama

Aku wis nyritakake fitur-fitur VidMix Apk ing paragraf ing ndhuwur. Nanging, yen sampeyan ora duwe wektu kanggo maca artikel iki, mula aku menehi saran supaya maca bab kasebut.

Amarga liwat poin kasebut, sampeyan bakal ngerti apa sing ditawakake para penggemar kasebut. Nanging, yen sampeyan ana ing kaca iki, tegese sampeyan tresna app iki.

  • Nawakake sampeyan nonton film, acara, Film Filem lan Episod.
  • Sampeyan uga bisa stream saluran tv langsung saka luwih saka 10 negara.
  • Ana bagean sing kapisah kanggo sing pengin main game langsung tanpa download menyang piranti Android sing.
  • Sampeyan bisa ndownload video sing dikarepake, film, acara TV, Episod lan liya-liyane.
  • Sampeyan ngidini sampeyan muter video saka YouTube lan uga sampeyan bisa ndownload video YouTube.
  • Sampeyan bisa nambah lan nggawe dhaptar lagu pribadi.
  • Ing kana, sampeyan bisa browsing situs web ing ngendi sampeyan entuk kasempatan kanggo nonton lan ndownload film liyane.
  • Iki minangka Downloader Video amarga sampeyan bisa nyalin URL video lan nempel ing kothak URL supaya bisa didownload.
  • Lan luwih akeh sampeyan bisa entuk saka aplikasi iki.

Gambar saka App

Kepiye Cara Download Vidmix Apk?

Aku yakin sawise maca kabeh fitur penting, sampeyan bakal ndownload aplikasi iki. Nanging sampeyan kudu duwe link download sing asli lan langsung.

Dadi, kita wis nyedhiyakake link kasebut ing pungkasan kiriman iki. Cukup ing kana banjur klik utawa tutul. Ukuran file cilik lan ora bakal luwih saka 5 menit.

Sampeyan uga bisa nyoba app ing ngisor iki kanggo ndownload konten video

Video Downloader VidMate-HD Apk

Liyane final

Yen sampeyan pengin ngupayakake aplikasi sing luwih apik kaya versi paling anyar kanggo VidMix Apk kanggo ponsel Android, mula ayo padha ngerti. Kita bakal nggawa sing sampeyan langsung ing situs web iki. Nanging saiki, sampeyan bisa nikmati platform sing apik tenan lan nuduhake umpan balik ing bagean komentar ing ngisor iki.