Instagram minangka pondokan pertama kanggo generasi enom nganti TikTok ngilangi judhul kasebut. Apa sampeyan ngerti manawa profil Instagram bisa ditambah ing akun TikTok? Dadi kita bakal pitunjuk babagan cara nambahi Instagram ing Tik Tok.

Loro platform sing paling narik kawigaten kanggo remaja jaman saiki nggawa sawetara tunjangan khusus kanggo saben platform. Saben nduweni fitur lan kekuwatane dhewe. Yen sampeyan arep ngorbanake korban kanggo wong liya. Ana kemungkinan sing sampeyan kantun banget amarga ora nggunakake liyane.

Kepiye Tambah Instagram menyang Tik Tok?

TikTok minangka pilihan pilihan kanggo video seluler sing cekak lan apik. Klip cendhak sing nyenengake lan spontan iki gampang digawe lan diunggah ing app.

Aplikasi kasebut nggawa kabeh bentuk konten lan ngidini sampeyan bungah wektu karo klip cekak sing apik tenan lan lucu. Kabeh miturut citarane lan senenge.

Sanajan Instagram luwih dhisik tinimbang Tik Tok. Iku nderek filsafat beda nggawe konten lan nuduhake. Kanthi foto lan saringan video sing apik tenan. Iki isih dadi platform premium kanggo pangembangan konten lan enggo bareng.

Nanging TikTok mung cukup kanggo njaga sampeyan melu wektu tanpa wates. Isih, wong pengin menehi sawetara wektu ing Instagram uga. Dadi, yen sampeyan uga takon "Kepiye cara nambah Instagram ing TikTok?

Kita bakal nggawa sampeyan liwat proses kasebut. Dadi ponsel utawa piranti Android utawa apel Apple sing sampeyan lakoni. Jawaban babagan cara nambah insta menyang tik tok iku gampang.

Sampeyan bisa nyambungake loro aplikasi kasebut. Sawetara wong sing wis ana wis nggunakake aplikasi TikTok kanggo nggawe crita lan klip status Instagram. Nanging, umume ora ngerti kasunyatan manawa loro aplikasi iki bisa disambung saka platform Tik Tok.

Sadurunge miwiti ngubungake akun ing loro aplikasi iki. Sampeyan kudu ngerti manawa loro aplikasi sing beda lan diduweni dening perusahaan sing beda banget. Insta diduweni dening Facebook lan Tik Tok minangka perusahaan China.

Kanggo ngubungake Instagram lan TikTok, sampeyan kudu nginstal loro-lorone aplikasi ing ponsel sampeyan. Wiwit sampeyan kene. Sampeyan bisa uga duwe akun loro. Saiki sampeyan siap liwat proses. Dadi iki cara ngubungake Instagram menyang TikTok.

Iki langkah-langkah. Tindakake ing urutan sing diwenehake lan sampeyan bakal ana ing wektu sing ora.

1 Bukak aplikasi Tik Tok banjur tutul lambang profil. Iki ing pojok sisih ngisor ngisor yen sampeyan wis dibukak aplikasi ing layar piranti.

2 Saiki tutul pilihan profil Owahi sawise sampeyan nulungi langkah pertama.

3 Ing kene sampeyan bisa ndeleng pilihan kanggo nambah profil Instagram lan YouTube. Tutul ing Tambah tab Instagram.

Saiki sampeyan bakal dijupuk menyang Login Instagram. Isi kapercayan sing kalebu nomer telpon, jeneng pangguna, utawa email, lan sandhi. Banjur pencet tab login. Sampeyan bakal dijupuk menyang profil liwat TikTok.

Saiki tutul pilihan "Nawakake" supaya akun sampeyan bisa ngakses akun Insta.

Cara iki kanggo nambah insta kanggo ndeleng ponsel sampeyan. Saiki sampeyan bisa enggo bareng video ing telpon langsung kanggo insta saka aplikasi TikTok. ora perlu ngliwati dalan dawa ing antarane loro aplikasi kasebut.

Cara ngubungake akun Instagram Secondary utawa Business menyang TikTok

Sampeyan uga bisa nindakake iki. Wong sing nyoba nyambung akun Instagram bisnis utawa akun Instagram sing nomer loro bisa uga nemoni masalah. Sing paling umum yaiku masalah sandi salah. Gampang didandani. Kanggo nindakake iki, metode kasebut duwe langkah-langkah prasaja ing ngisor iki.

  1. Menyang akun kapindho utawa bisnis ing Instagram sampeyan.
  2. Tutul setelan kasebut
  3. Tutul safety
  4. Tutul 'Gawe sandhi kanggo akun iki'
  5. Menehi sandhi kanggo akun kasebut.
  6. Saiki nggunakake kapercayan kanggo nyambung menyang Instagram saka TikTok. Dadi, iki cara ngubungake Instagram menyang TikTok saka akun bisnis utawa Instagram kaloro.

Kepiye Unlink Instagram saka TikTok

Kanggo alesan apa wae pengin ngilangi rong akun kasebut apa sing kudu sampeyan lakoni? Ing kasus iki, sampeyan kudu mbaleni proses sing kasebut ing kasus pertama.

Ing kene tinimbang milih "Tambah Instagram". Sampeyan kudu nutul tombol "Unlink". Banjur aplikasi TikTok bakal mbusak rincian Instagram sampeyan kanthi otomatis.

Dadi liwat nggunakake langkah-langkah kasebut carane nambah Instagram menyang Tik Tok dadi tugas sing gampang. Saiki nindakake lan nggawe urip luwih gampang.