Drama minangka wujud seni ekspresi minangka salah sawijining sumber hiburan sing paling umum lan akeh hiburan kanggo pamirsa ing saindenging jagad iki. Kita ngomong babagan Enif TV lan uga ana hubungane karo jinis hiburan iki.

Pamirsa Asia Kidul duwe alacrity kanggo sinetron lan iki dadi sawise film, iku drama TV lan serial sing nggawe sumber hiburan paling populer.

Iki sebabe industri hiburan mini layar sing berkembang ing saindenging wilayah kasebut ngetokake seri babagan macem-macem sosial, budaya, lan topik liyane.

Ing wektu sing padha, ing jaman globalisasi iki. Kita kena cita-cita budaya ing dhaerah liyane. Kasunyatane, manungsa saiki minangka gabungan saka pirang-pirang budaya sing paling akeh geografis lan fisik ditarik saka dheweke.

Salah sawijining cara pangaribawa budaya yaiku kasedhiya konten hiburan saka saindenging planet. Sacara internasional, ana sawetara sumber produk drama sing bisa nggambar para penonton saka macem-macem wilayah ing jagad iki. Salah sawijining conto yaiku Industri Drama Turki.

Apa TV Enif

Iki minangka saluran YouTube sing adhedhasar Dubai lan tujuane supaya bisa menehi konten sing paling apik saka macem-macem industri ing saindenging planet. Saluran iki wis diluncurake kanggo ngasilake sawetara konten video sing apik tenan kanggo para pamirsa ing Hindi lan Urdu.

Iki kalebu terjemahan bentuk karya sing apik saka macem-macem wilayah kanggo pamirsa sing ngomong Urdu lan Hindi.

Sampeyan bisa ngakses iki ing sembarang wektu lan panggonan tanpa kudu mbayar langganan saluran. Dadi, yen sampeyan nggoleki Urdu utawa Hindi sing diarani Kurulus Osman Episodes utawa penggemar Urdu / Hindi sing diarani Ertugrul Ghazi. Sampeyan bisa nonton kabeh babagan format sing dipilih.

Bab sing paling apik babagan YouTube yaiku sampeyan bisa ngakses konten ing ponsel utawa bebarengan nyambung menyang TV Android lan nonton layar sing luwih gedhe karo kulawarga lan kanca-kanca.

Apa sampeyan nginep akhir minggu ing omah utawa menehi komuter ing antarane pakaryan lan omah. Sampeyan bisa nyambung menyang internet lan miwiti nonton saka ngendi sampeyan wis suwene pungkasan.

Utamane, yen sampeyan mikir bakal miwiti nonton serial Osman Ghazi Turki. Iki saluran sing kudu sampeyan tindakake. Sampeyan bisa entuk kabeh episode sing diturutake kanggo sampeyan. Dipasang ing basa Hindi lan Urdu kanthi efek swara sing cocog, sampeyan ora bakal ngalahake kekalahan ing kene.

Alternatif kanggo Enif TV

Yen sampeyan kepengin weruh babagan alternatif kanggo saluran Enif TV YouTube iki. Banjur terus maca. Ing kene kita bakal menehi katrangan babagan sumber liyane kanggo nyenengake Turki lan konten liyane sing diarani Hindi lan Urdu. Sampeyan bisa nggunakake ponsel, laptop, utawa komputer pribadi kanggo nggunakake serial drama iki.

PTV Ngarep

Iki wing wing kanggo televisi Jaringan Televisi Pakistan. Penyiar resmi negara kasebut dikonfirmasi kanthi miwiti badai kepinginan kanggo musim iki kanthi introduksi Diliris Ertugrul diresmekake minangka Ertugrul Ghazi.

Iki nampilake versi sing diarani Urdu sing bisa ditonton dening para pamirsa Hindi.

YouTube: TRT Ertugrul dening PTV

Yen sampeyan ora pengin nonton drama ing televisi kanthi alesan. Banjur ana pilihan liyane sing bisa disinau. Sampeyan bisa menyang YouTube: TRT Ertugul dening PTV.

Iki minangka saluran resmi kanggo nampilake episode drama Ertugrul ing versi sing diarani. Sampeyan bisa miwiti saka episode lan ngaso lan ninggalake kapan wae kanggo teka maneh.

Drem Urdu / Hind ing Android Ponsel

Pilihan liyane kanggo pangguna seluler. Yen sampeyan duwe ponsel Android, iki minangka alternatif paling apik kanggo Enif TV.

Banjur sampeyan bisa nginstal pirang-pirang aplikasi sing bakal menehi akses langsung menyang kutri sing diarani Turki ing basa lokal. Iki kalebu Apk Apk Abbasi, App iFilms, Lan TV Makki.

Sampeyan bisa nemokake luwih akeh babagan aplikasi kasebut lan download file APK kanthi nutul siji. Banjur sampeyan bisa nyenengake drama Turki ing telpon Android ing ngendi wae.

kesimpulan

Enif TV minangka tambahan paling anyar kanggo sumber online saka ngendi sampeyan bisa nyenengake drama lan konten showbiz liyane saka saindenging jagad. Mangkene, episode iki diarani sampeyan ing Hindi lan Urdu. Sampeyan mung mbutuhake sambungan internet lan piranti kanggo ngakses saluran kasebut.